Så fik vi styr på vinteren

Da vi jo bor på en privat vej, ja så er vi jo i fællesskab med de andre beboere på vejen forpligtet til, at sørge for at vejen og fortovet er ryddet for sne og saltet så posten, skraldemanden og andre “offentlige” personer kan færdes sikkert i vinterhalvåret

Da dette er et arbejde som jo skal udføres på alle tider af døgnet, ja så er det en opgave som ingen rigtig har lyst til at påtage sig, slet ikke efter den vinter vi havde forrige år – den var lang og den var streng, og det var slet ikke spor morsomt.

Derfor vedtog vi på sidste vejmøde, at denne opgave med snerydning og saltning fremover skal varetages af et eksternt firma der har det fornødne mandskab og ikke mindst udstyr til at udføre opgaven.

Vi har derfor valgt at indgå et samarbejde med et lokalt firma der primært beskæftiger sig med ejendomsservice, men som nu også tilbyder vinterservice som en del af deres serviceydelser.

Derfor, så kan vinteren nu bare komme an, og jeg personligt vil nyde at se sneen dale ned fra himlen og høre den gnistrende frost under fødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *